Rólunk

Perlitzy Kinga vagyok textiltervező, dekoratőr és lakberendező.  A Kirakatrendező és dekoratőr iskola elvégzése után a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen végeztem. Egyedi ruhák tervezésével és kivitelezésével foglalkoztam, az első vázlattól az utolsó gombig. Nagyon szerettem az megrendelők vágyait megvalósítani akár egy "tengerparti sétához a szerelmemmel" vagy egy kihívást jelentő báli ruháról volt szó. Látni a megrendelő boldogságát és hallani a visszajelzését, ez teszi az alkotó embert is boldoggá. Közben másik gyerekkori kedvenc időtöltésemmel a fotózással kezdtem foglalkozni, elsősorban ingatlanokat és építkezéseket fényképeztem közel 20 éven át. Ez idő alatt, építkezések és lakás felújítások, a lakberendezésekben, bútortervezésben, kivitelezésében dolgoztam. Később teljes lakások, irodák, üzletek, vendéglő tervezését és kivitelezés irányítását is elvállaltam. A legnagyobb öröm számomra, ha látom és hallom, hogy amit térszervezésben, anyaghasználatban megálmodtunk és az működik, élhető, szerethető...

Lakberendezés

Lakberendezni könnyű, azt bárki tudja. 

Vagy mégse? 

 Ha te is azok közé tartozol, aki inkább szakemberre bízza ezt a feladatot, akkor jó helyen jársz. Helyszíni felmérés után 3D látványtervet készítünk, végig fogjuk a kezedet a munka befejeztéig, segítünk a bútorok felkutatásában, megvásárlásában, tudjuk a tuti lelőhelyeket, kivitelezőbrigádot is ajánlunk ha kéred, szóval nyugodtan ránk bízhatod magad. Megrendelésre elkészítjük a saját egyedi bútortuningodat is. Vagy, kitaláljuk, hogy az üzlet belsőd mitől lenne igazán ütős és egyedi. Berendezzük eladásra, vagy kiadásra szánt lakásodat. Home staging. Sablonmegoldásokért kérlek keress mást .

Mi az unalmat határozottan ellenezzük, úgyhogy nem törekszünk a mindenhol láttuk már megoldásokra. Lényeg, hogy a végén elégedett légy. Otthonosan, kényelmesen érezd magad az általunk kialakított környezetben. Célunk az is, hogy fellendítsük a panziód, kempinged, hosteled forgalmát, a dizájn eszközeivel.  Mindezekre kérj egyedi ajánlatot ! De, hogy legyen mivel kalkulálnod, annyit elárulunk, hogy nagyságrendileg  5500Ft/nm árral számolhatsz, ha velünk tervezteted meg a belső teredet. "Hívjon, várjon, jövünk!" 

Tervezés menete

Az első helyszíni találkozó: megbeszélés, ötletelés, felmérés, igények rögzítése, hangulatok, stílusok, színek, anyagok előzetes egyeztetése történik.

-Meglévő dokumentációk, építészeti tervek átadása

-gyűjtések, inspirációs képek, lényeg megjelöléssel megosztása.

-A meglévő és a kedvelt színek és anyagok mellékelése.(esetleges anyagminták)

A tervezés a következő ütemben zajlik:

 1.    körben a felmérések és a kapott információk alapján készítem el a vázlatokat . Minimum 3 verzióban, amelyet személyesen, Skype-on vagy egyéb alkalmazáson megosztott képernyővel mutatok be nektek. Ez a megbeszélés általában 2-3 órás szokott lenni, előre egyeztetett helyszínen és időpontban. Itt még a laptopon látjátok a vázlatokat. Ekkor fogom kérni a megbeszélt 5500 Ft/m2 alapján a tervezési díj 50% -át.

2.    körben folytatom a tervezést a kiválasztott vázlat alapján, amelyet pontosítottunk. Ennek a tervezési szakasznak, szintén 3 verzió lesz az eredménye. Amelyet szintén egy személyes vagy internetes konzultáción követ. Finomhangolás, pontosítás. Ez a találkozó sem szokott rövidebb lenni, sőt van, amikor több megbeszélni való akad .

3.    kör. Színek, anyagok, felületek, világítás, pontosítása  az előzmények alapján ezt is személyes konzultáció követi ( minimum 3 verzióban készül.) A végleges elfogadás után kérem a fennmaradó tervezési díj 50%-át .

Ekkor készítem el:

-3D látványtervekből készült tervdokumentációt,

-méretezett fal nézeteket, amelyet feltöltök a google drive-ra nektek .

-konszignációt a felhasznált anyagokról, bútorokról .

-Az egyedi bútorok gyártmány rajzait,