Lakás

Mit jelent a tervezői kivitelezés ellenőrzés egy terézvárosi napfényes lakásban? 

meglévő elemek újrahasznosítása
meglévő elemek újrahasznosítása

Miért kérte segítségemet az ügyfél?

A komfort nélküli lakás teljes tervezése és átalakítás felügyelete volt a feladatom, hosszútávú kiadásra. A lákásban megmaradt eredeti elemek, tárgyak újra hasznosításával.
Látvány elem a visszabontott eredeti tégla fal lett, a két helyiségből, hálószobából és nappaliból nézhető forgatható TV-vel. Rejtett tárolóval a fürdőszoba felett. Az újrahasznosított a hagyományos és a legújabb alapanyagok eklektikájával, melynek minden részlete pontosan megtervezett.5 tipp, hogy mikor tud a lakberendező segíteni egy lakásban?

1. A lakás megvásárlás előtt ügyfelem arra kért, hogy készítsek funkciótervet.

2. A lakás egy részét kívánta az másik megrendelő átalakítani, az új bútorokon kívül a kiválasztott felületek színeit is szeretné látni, mely 3D-s terveken láthatott.

3. Szintén felkértek, hogy a már meglévő bútorokkal rendezzünk be egy másik ingatlant.

4. Fiatalpárnak terveztem át  lakását  a megváltozott életkörülményükhöz és izlésükhöz igazítva újragondolt otthonukat.

5. Bővitési lehetőséget láttunk az ingatlanban, amelynek lehetőségeit látványtervben mutattam be.

Új lakáshoz is kell lakberendező?

Bíborvörös mosogatóhoz alkalmazkodva
Bíborvörös mosogatóhoz alkalmazkodva

A feladat igen egyszerű. Adott egy új építésű ingatlan, egy bíborvörös konyhai mosogató tálca, egy határozott karakán ügyfél a tervezéshez.
és
igen,igen igen...

"A jó kenyérhez jó kovász kell"

Mindenki szeretne kuckót magának?

A megrendelőim régi vágya volt egy kuckó kialakítása, amelyről mindenki álmodik. A funkció tervezés során megtaláltuk a helyét a nappali-étkezőben. A térelválasztó tv-szekrénnyel szemben, lehet elbújni  a lakásban zajló jövés-menés elől, akár olvasni, laptopozni vagy pihenni szeretnénk. Az elképzelés szerinti marokkói hatást, az áttört szekrényajtó, a vasalatok, a kopott uszadékfa szín és a lámpák adják. Különböző lakás-textilek, világítás, polc, konektor teszik praktikussá a kuckót, amely egy nagyon közeli megvilágított zöld tűzfalra néz.