Mi a berendezési terv is pontosan?


A látványterveken kínált több lehetőségből végül összeáll a végleges berendezés, ami minden további műszaki terv alapjául szolgál.
3D látványtervek segítenek a végleges elrendezés, stílus és színvilág elképzelésében.

Melyek elfogadása után készülnek:

•Belsőépítészeti elemek tervezése és méretezése. 

Burkolási tervek (burkolat ajánlással) igény szerint. A burkolatok tervezése komoly odafigyelést igényel. Segítünk a burkolatok kiválasztásában, megtervezzük a burkolat kiosztásokat, amiket 3D látványterveken meg is mutatunk, végül pedig kiszámoljuk a szükséges mennyiségeket minden egyes elemből. 

•Bútortervek (falnézetek, metszetek méretezve) és bútorkonszignációk (anyagválasztással, bútorajánlással).

•Amikor a belsőépítészet elkészült, következhet a bútorozás. Gyakran egyedi bútorokat tervezünk, amik asztalosmunkával készülnek, vagy bútorstúdiók készítik őket .  

•Ez esetben is nagyon fontos, hogy pontos méretezés alapján valósuljanak meg a tervek, így minden egyes elemről gyártmányterv készül, ami alapján a méret, az anyaghasználat és a stílus is egyértelmű. 

•Vannak olyan berendezési elemek, faldekorációkat is, amelyeket egyedi gyártásra  megtervezünk, és legyártunk, ilyen pl. a kárpitos és az asztalosipari bútorok, de természetesen ajánlatot adunk kereskedelmi forgalomban fellelhető bútokra is, igénytől függően. Ezek kiválasztásában is segítünk, természetesen figyelembe véve a tervezett stílust, hangulatot, színvilágot.

Áraink:

Berendezési terv látványtervezés részét képezi.

Csempe kiválasztás, gyűjtés, bolt látogatás, külön megállapodás szerint.

Opcionálisan kérhető a szaniterek kiválasztásának pontosítása, beszerzési forrás megjelöléssel.